top of page
Klankschaal Klankgenezing

Klankschaal massage

Ontspanningsessie Ocean Drum

Steeds meer mensen maken kennis met klankschalen.

De ervaring van het luisteren naar het zingende geluid van de Tibetaanse schalen geeft een heel speciaal effect op lichaam en geest. Muziek en klanken brengen gevoelens omhoog en door middel van een klankschaal massage kunnen diepe gevoelens worden losgemaakt.

De klankschalen werken bovendien helend op lichaam en geest.

Klankschalen worden volgens de traditie gemaakt van 7 metalen die elk een eigen specifiek geluid produceren.

Al deze klanken zorgen samen voor het zingen van de schaal.

Dit geluid kan diep in je lichaam en geest doordringen en o.a. zorgen voor ontspanning, innerlijke rust en waar mogelijk ook lichamelijke verstoringen verhelpen.

Klankschalen kunnen op een aantal manieren worden bespeeld, iedere manier geeft zijn eigen specifieke klankbeleving. De klanken van de schalen zullen zich aanpassen aan je lichaam.

Een enkele schaal kan dus op ieder mens een ander effect hebben.

Het geluid dat wordt voortgebracht herstelt de natuurlijke balans van lichaam en geest.

De meest gangbare theorie m.b.t. klankschalen gaat uit van de aanname dat alles in het menselijk lichaam – dat wil zeggen alle organen, zenuwen, lichaamsvloeistoffen, weefsels enz. – een eigen trillingsfrequentie heeft. Lichamelijke en psychische klachten zouden ontstaan wanneer deze trillingsfrequentie verstoord raakt.

Volgens deze theorie produceren klankschalen een harmoniserende klank, waardoor de trillingsfrequenties van het lichaam weer hersteld worden.

60 minuten € 60,00

 

bottom of page