top of page
laila.jpeg

Laila Berendsen

Mijn visie, jij bent al heel en compleet, soms raken we in het leven de verbinding met onszelf kwijt en heb je even iemand anders nodig die met je meekijkt en een tijdje met je mee reist om die verbinding met jezelf weer te gaan voelen. Dit doe ik natuurlijk met alle liefde.

Over Laila

Hai, ik ben Laila Berendsen holistisch therapeut. Als holistisch therapeut ga ik ervan uit dat alles verbonden is met elkaar, emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. Ervaar jij een disbalans in een van deze niveaus dan is het goed om te kijken naar alle niveaus. Mijn visie, jij bent al heel en compleet, soms raken we in het leven de verbinding met onszelf kwijt en heb je even iemand anders nodig die met je meekijkt en een tijdje met je meereist om die verbinding met jezelf weer te gaan voelen. Dit doe ik natuurlijk met alle liefde. Uit eigen ervaring weet ik hoe verhelderend dit kan zijn. Ik kijk en voel graag met je mee.

Holistisch therapeut/coach

Als mama van 3 kinderen en een gezin van 5, begrijp ik maar al te goed, hoe hectisch het leven soms kan zijn. Met Reiki, een dosis humor en inmiddels 8 jaar aan persoonlijke ontwikkeling is mijn leven behoorlijk veranderd. Reiki is en speelt een grote rol in mijn leven.

Tijdens mijn laatste twee zwangerschappen en bevallingen heb ik zelf ondersteunend Reiki mogen ontvangen. Hier begon mijn reis met Reiki. In juni 2021 heb ik mijn Reiki 1 behaald, in oktober 2021 mijn Reiki 2 en uiteindelijk mag ik mijzelf Reiki master noemen tijdens het behalen van de Reiki 3 in de opleiding tot holistisch therapeut. 

Als kind was ik erg gevoelig voor de energien van anderen en de energie om mij heen. Dit heeft niet altijd in mijn voordeel gewerkt. Mijn gevoeligheid wat als kind mijn valkuil was, heb ik inmiddels om weten te buigen naar mijn grootste kracht.

 

Als heldervoelend en helderwetend therapeut sta ik met beide voeten stevig op de grond. Ik prik door maskers heen, zie de persoon achter het masker en achter het gedrag. Dit kan erg confronterend en kwetsbaar zijn, tevens geeft het je ook het gevoel dat je echt gezien en gehoord wordt. 

 

Daarnaast oordeel ik niet en ben ik erg empatisch. Wel help ik je om uit je slachtofferrol te stappen. Het leven overkomt je niet, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen realiteit. Wil je verandering? Dan begint dit bij jou van binnenuit. Verander je binnenkant en de buitenwereld verandert mee.

 

Nu mag ik vrouwen begeleiden en bewuster maken zodat ze zich weer herinneren wie ze in essentie zijn. Dit d.m.v. Reiki (energetisch) werk, innerlijk kind healing en systemisch werk, natuurlijk kijk ik naar jou systeem als een geheel.

 

Zelf heb ik al een behoorlijke reis aan persoonlijke ontwikkeling erop zitten, juist door eerst zelf deze weg te hebben bewandeld, heb ik kennis omgezet in wijsheid. Echter blijft dit een pad van leren, tot het stopt hier op aarde. Het blijft een groot leerproces, voor ons allemaal. 

 

Het leven, onze grootste leerschool van alles. De mensen wie je tegenkomt, de situaties waar je je in bevindt. De ervaringen die je hebt, tot zelfs de familie die je hebt uitgekozen. Het zegt ons alles. Alles over onszelf.

bottom of page